четвъртък, 11 юни 2009 г.

Черно!

Черно. Черен цвят. Черен свят. Черни мисли. Черно море(:D). Черна коса. Черно съзнание. Черни мисли. Черно настроение. Черни времена. Черна гора. Черна река. Черна съдба! Черна ръка. Хубав цвят, нали? Но от него, май боли?!

Черна мечта. Каква е тя? Сама е тя! Неосъществима и недостижима, но все пак..несравнима! Но да не забравяме и унищожима!

5 коментара:

Dimana каза...

Аз съм много пристрастна към него!!! Чудих се дали не е лош цвят, потискащ, но не е така. Той привлича, събира... слънчеви лъчи, вглъбяващи, анализиращи мисли, впечатления, енергия. Всяко младо момиче в живота си има "черен период" и като събира - после има какво да раздава на околните.

Христо Блажев каза...

Моето, тази черност слънцето ще я отмие и отново ще бляснат очите ти в светлина окъпани...

Мория каза...

Дам, Dimana, напълно съм съгласна с теб. Черното е, така да се каже всестранен цвят, има и добри и лоши качества...привлича и лошо и добро. В крайна сметка, важно е, дали си с усмивка на лицето, пък това какво е отвътре в теб ще се изпари от усмивката на отсрещния човек;)))

Vanya каза...

Mмм замислих се за Черно злато...ааа и за гофретата черно злато! Прясно изпечена, приятно миришеща гофретка! Ауу и за черен хайвер!

Мория каза...

Хахаха, Ванчелина, неповторима си:DDD Сега и на мен ми се дояде гофретка! Лошо ми влияеш:P За твоята креативност получаваш едно Черно злато от мен следващия път!